Demaskimi i profetëve të rremë

Njeriu thotë: «Do të ketë shfaqje, shfaqje shumë të mëdha. Do të ketë shfaqje që nuk i keni parë kurrë. Përse nuk beson populli Im se Unë mund të vij dhe të shfaqem në vendet më të largëta të botës?» (KIM CLEMENT: «Do të ketë PROFETË në shkencë, në biznes, në shtëpi, në industrinë e muzikës dhe në media», The ElijahList, 28-11-07).

Perëndia thotë: Mateu 24:24-27: «Sepse do të ngrihen krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrekulli aq sa t’i mashtrojnë, në mundet, edhe të zgjedhurit. Ja, unë ju paralajmërova. Pra, në qoftë se ju thonë: “Ja, është në shkretëtirë”, mos shkoni atje: “Ja, është në dhomat e fshehta”, mos u besoni. Sepse, si vetëtima që del nga lindja dhe duket deri në perëndim, kështu do të jetë edhe ardhja e Birit të njeriut».

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *