Besimi është vërtet intelektual

J. Gresham Machen

Besimi është vërtet intelektual; ai përfshin një kuptim të disa gjërave si fakte; dhe të kota janë përpjekjet moderne për ta ndarë besimin nga njohuria. Por edhe pse besimi është intelektual, ai nuk është vetëm intelektual. Ju nuk mund të keni besim pa pasur njohuri; por ju nuk do të keni besim nëse keni vetëm njohuri.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *