Lumturia dhe gëzimi

D. L. Moody

Lumturia shkaktohet nga gjërat që ndodhin rreth meje dhe rrethanat do e prishin atë; por gëzimi rrjedh pikërisht gjatë shqetësimeve; gëzimi rrjedh nëpër errësirë; gëzimi rrjedh natën sikurse edhe ditën; gëzimi rrjedh i gjithi në mes të përndjekjes dhe kundërshtimit. Ai është një burim i vazhdueshëm që gurgullon në zemrën; një burim i fshehtë që bota s’mund ta shohë dhe për të cilin nuk di gjë. Zoti i jep popullit të tij gëzim të pandërprerë kur ata ecin në bindje ndaj tij. Ka shumë njerëz që përpiqen të bëjnë paqe, por kjo tashmë është kryer. Perëndia nuk na e ka lënë këtë ta bëjmë ne; gjithçka që ne duhet të bëjmë është të hyjmë në këtë paqe.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *