Në qoftë se ju do t’i kishit besuar Moisiut

«Sepse në qoftë se ju do t’i kishit besuar Moisiut, do të më besonit edhe mua, sepse ai ka shkruar për mua» (Gjoni 5:46). Shumë veta besojnë në një formë të doktrinave ose në një parti, të cilët nuk hyjnë më shumë drejt kuptimit të vërtetë të atyre doktrinave, apo në pikëpamjet e njerëzve emrat e të cilëve ata mbajnë, siç bënë judenjtë me ato që tha Moisiu. Le t’i hetojmë Shkrimet dhe të lutemi ndërsa e bëjmë këtë, me synimin për të gjetur jetën e përjetshme; le të shohim se si Krishti është tema madhore e tyre dhe t’i drejtohemi përditë atij për jetën që ai jep.

–Matthew Henry (Pastor presbiterian dhe komentues i Shkrimit)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *