Princat, mbretërit dhe sunduesit e tjerë të botës…

John Foxe

Princat, mbretërit dhe sunduesit e tjerë të botës kanë shfrytëzuar të gjitha forcat dhe dinakëritë e tyre kundër Kishës, megjithatë ajo vazhdon të qëndrojë dhe t’i mbajë të vetët.

Lini një koment