500 dokumente profesionale nga shkencëtarë që dyshojnë ngrohjen globale

500 dokumente profesionale që mbështetin skepticizmin e ngrohjes globale «të bërë nga njeriu»

[Lista e siguruar nga adresa më poshtë siguron] dokumente që mbështetin skepticizmin e ngrohjes globale «të bërë nga njeriu» apo edhe efektet mjedisore dhe ekonomike. Komentet, Korrigjimet, Gabimet e shtypit, Kundërpërgjigjet, Përgjigjet dhe dokumentet e dorëzuara nuk përfshihen në numërimin e dokumenteve profesionale. Ka më shumë në listë se thjesht 500 dokumentet.

http://www.populartechnology.net/2009/10/peer-reviewed-papers-supporting.html

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *