Ai është Rruga

J. Sidlow Baxter

Në thelb, mesazhi i Zotit tonë ishte Ai Vetë. Ai nuk erdhi thjesht për të predikuar një Ungjill; Ai vetë është ky Ungjill. Ai nuk erdhi thjesht për të dhënë bukë; Ai tha: “Unë jam buka”. Ai nuk erdhi thjesht për të sjellë dritë; Ai tha: “Unë jam drita”. Ai nuk erdhi thjesht për të treguar derën; Ai tha: “Unë jam dera”. Ai nuk erdhi thjesht për të emëruar një bari; Ai tha: “Unë jam bariu”. Ai nuk erdhi thjesht për të bërë të njohur rrugën; Ai tha: “Unë jam udha, e vërteta dhe jeta”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *