Duke i thirrur mëkatarët për pendim

Thirrja e Krishtit është që të shpëtojë të humburit, jo kokëfortët; Ai erdhi që të thërrasë për pendim jo tallësit, por mëkatarët; nuk erdhi për të ndërtuar dhe mobiluar famulli dhe kisha të rehatshme si dhe katedrale në shtëpi ku të vërë në gjumë pohuesit e krishterë me anë të eseve të bukura, lutjeve klishe dhe interpretimeve artistike muzikore, por që të largojë njerëzit nga kthetrat e djallit dhe nga vetë nofullat e ferrit. Kjo mund të arrihet vetëm përmes një përkushtimi të nxehtë, jo konvencional dhe të palidhur, në fuqinë e Frymës së Shenjtë, për Zotin Jezus Krisht.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *