I spikatur në shërbimin e Krishtit

Charles Spurgeon

«Sa më shumë që je i spikatur në shërbimin e Krishtit, aq më i sigurt do të jesh shënjestër për shpifjet [përgojimet]. Shumë kohë më parë i thashë lamtumirë karakterit tim. E humba atë në ditët e hershme të shërbesës sime duke qenë pak më i zellshëm sesa i përshtatej një epoke të përgjumur. Dhe nuk kam qenë kurrë në gjendje ta rifitoj atë, veçse në sytë e Atij që e gjykon të tërë botën dhe në zemrat e tyre që më duan për hir të veprës sime».

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *