Lum ata që kanë një zemër të vetme

Lum ata që kanë një zemër të vetme, pasi ata do të gëzojnë shumë paqe. Nëse refuzoni për t’u ngutur dhe detyruar, nëse e ngulitni shpirtin tuaj në Perëndinë, asgjë nuk mund t’ju largojë nga ajo kthjelltësi e frymës që është jetë dhe paqe. Në atë qetësi ju do të njihni se kush është vullneti i Tij”.

— Amy Carmichael

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *