Mbrojtja e deleve të Perëndisë

Kur delet e Perëndisë janë në rrezik, bariu nuk duhet t’i ngulë sytë drejt yjeve dhe të meditojë mbi tema «frymëzuese». Ai është i detyruar moralisht që të rrokë armën e tij dhe të rend me vrap për t’i mbrojtur.

Lini një koment