Mbrujtja e brumit nga majaja

«Gabimi është si majaja, për të cilën lexojmë: “Pak maja e bën të vijë gjithë brumin”. E vërteta e përzier me gabimin është baras me e gjitha gabim, përveç që kjo ka një pamje më të pafajshme dhe, si rrjedhim, më të rrezikshme. Perëndia e urrën një përzierje të tillë! Çdo gabim, ose çdo përzierje e vërtetë-dhe-gabim, kërkon një demaskim dhe mospranim të qartë. Ta tolerosh këtë do të thotë që të mos i jesh besnik Perëndisë dhe Fjalës së Tij dhe është një akt tradhtie ndaj shpirtrave në rrezik për të cilët vdiq Krishti».

H. A. Ironside

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *