Misionari më i madh

Misionari më i madh është Bibla në gjuhën e nënës. Ajo nuk ka nevojë për pezullim të përkohshëm dhe nuk konsiderohet kurrë një i huaj.

–William Cameron Townsend (themelues i Uiklif)

Lini një koment