Perëndia nuk ka mbaruar me Izraelin

Një nga arsyet që ka kaq shumë teologë që kalojnë duke thënë se Perëndia ka mbaruar me kombin Izrael është sepse njerëzit e Perëndisë nuk janë familjarizuar me Isaian, Jeremian, Ezekielin, Danielin dhe Profetët e Vegjël. Tema e përsëritur e këtyre profetëve është: “Perëndia nuk ka mbaruar me Kombin Izrael”. Kjo tingëllon si një e dhënë e fiksuar kur i shqyrton këto profeci.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *