Poshtë në arenë

Perëndia mund t’i gjëmojë urdhërimet e Tij nga Mali Sinai dhe njerëzit mund të dridhen, e përsëri të mbeten në zemër saktësisht siç ishin më parë. Por le ta shohë një njeri njëherë Perëndinë poshtë në arenë si një Njeri, — duke vuajtur, duke u provuar, duke djersitur dhe në agoni, dhe në fund duke pësuar vdekjen e një krimineli – dhe ai vështirë se është vërtet njeri nëse ngelet i paprekur.

–J. B. Phillips, Perëndia yt është tepër i vogël [1953]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *