Ta bësh botën rrëmujë, cf. Veprat 17:6

Rreziku i madh i Kishës sot është se po përpiqet të gjendet në të njëjtën anë me botën, në vend që ta bëjë rrëmujë botën. Mjeshtri/Mësuesi ynë pret nga ne të arrijmë rezultate, edhe kur ato sjellin kundërshtim dhe konflikt. Çdo gjë tjetër është më mirë se kompromisi, plogështia dhe paraliza. Perëndi, na jep një britmë të fortë për fuqinë e kohëve të vjetra të Ungjillit dhe të Frymës së Shenjtë!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *