Vetëm ekzistojnë

Sot, disa të krishterë janë të kënaqur që thjesht të ekzistojnë derisa të vdesin. Ata nuk duan të rrezikojnë për asgjë, për t’i besuar Perëndisë, për t’u rritur ose pjekur. Ata refuzojnë t’i besojnë Fjalës së tij dhe janë ngurtësuar në mosbesimin e tyre. Tani ata po jetojnë vetëm për të vdekur.

–David Wilkerson

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *