Imitimi i njerëzve

Ne i përdorim kompjuterat aq shumë, që shumë kollaj mund të harrojmë që ata i kemi patur për rreth 70 vjet. Por makineritë më të shkëlqyera inxhinierike as nuk i afrohen ndërlikimit dhe ndërtimit të trurit njerëzor.

Lini një koment