Matja e miliardave

Këtu kemi diçka që ia vlen ta postosh apo ndash me të tjerët!

“Instituti për Kërkimet mbi Krijimin” (ICR) ka debutuar, “Ky është një fakt”, një seri e re e videove të shkurtra në internet që kanë si qëllim të përçojnë fakte të mrekullueshme rreth shkencës, Biblës dhe për më shumë në një mënyrë të këndshme — në dy ose më pak minuta.

Episodi i parë, “Matja e miliardave”, tregon thjesht se sa i madh është numri një miliard, se sa udhëtime rreth botës do të të çojë një avion i zakonshëm dhe se sa kohë i duhet dikujt për të numëruar nga një deri në një miliard.

Episode të reja do të dalin rregullisht dhe shikuesit mund t’i ndajnë këto video argëtuese me miqtë përmes rrjeteve sociale. Na ndiqni në Facebook dhe Twitter për episode njoftime dhe azhurnime të episodeve të reja.

“Ky është një fakt” është një nga zhvillimet e reja emocionuese në ICR, pjesë e misionit tonë për të pajisur besimtarët me evidenca mbi saktësinë dhe autoritetin e Biblës.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *