Afruar përmes gjakut të Krishtit

Edhe pse besimtarët nga natyra janë larg Perëndisë, dhe bij të zemërimit, ashtu si edhe të tjerët, prapëseprapë është mahnitëse të mendosh se sa afër atij janë sjellë ata sërish përmes gjakut të Jezu Krishtit.

–George Whitefield (shërbyes protestant anglikan i cili ndihmoi përhapjen e Rizgjimit të Madh në Britani dhe, veçanërisht, në kolonitë britanike të Amerikës së Veriut)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *