Psalmi 129

BIBLA SHQIP—PËRKTHIMI DIODATI I RI I RISHIKUAR


Kërkesë për ndërhyrjen hyjnore kundër atyre që urrejnë Sionin

129:1 Shumë më kanë shtypur që në rininë time, le ta thotë Izraeli:

129:2 “Shumë më kanë shtypur qysh prej rinisë sime, por nuk kanë mundur të më mposhtin.

129:3 Lëruesit kanë lëruar mbi kurrizin tim dhe kanë bërë aty brazda të gjata”.

129:4 Zoti është i drejtë; ai i preu litarët e të pabesëve.

129:5 U turpërofshin të gjithë dhe kthefshin krahët ata që urrejnë Sionin!

129:6 U bëfshin si bari i çative, që thahet para se të rritet;

129:7 nuk ia mbush dorën korrësit, as krahët atyre që lidhin duajt;

129:8 dhe kalimtarët mos thënçin: “Bekimi i Zotit qoftë mbi ju; ne ju bekojmë në emër të Zotit”.

[previous][next]