Asgjë për të bërë, veçse të shpëtosh shpirtra

John Wesley

«Ju nuk keni asgjë për të bërë, veçse të shpëtoni shpirtra. Kështu që shpenzo gjëra dhe shpenzo veten për këtë vepër. Dhe shko gjithnjë, jo vetëm tek ata që që kanë nevojë për ty, por tek ata që kanë nevojë për ty më shumë. Vini re: Nuk është puna jote që të predikosh kaq shumë herë dhe të kujdesesh për këtë apo atë shoqëri; por që të shpëtosh sa më shumë shpirtra që mundesh; që t’i sjellësh ata në pendim dhe që me gjithë forcën tënde t’i ndërtosh ata në shenjtëri, pa të cilën ata nuk mund ta shohin Zotin».

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *