Breza të mëdhenj dhe të vegjël

J. Gresham Machen

Duke patur parasysh të metat e vajtueshme të jetës moderne, një lloj i fesë me siguri që nuk duhet lavdëruar thjesht ngaqë është modern apo të dënohet thjesht ngaqë është i vjetër. Përkundrazi, gjendja e njerëzimit është e tillë që shumë mirë dikush mund të pyesë se çfarë është ajo që i bëri njerëzit e brezave të shkuar aq të mëdhenj dhe njerëzit e brezave të tanishëm aq të vegjël.

–J. Gresham Machen (Krishterimi dhe Liberalizmi, fq. 15).

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *