Çlirim kundrejt humbje

Ne presim kohë të vështira në të ardhmen e afërt, jo se ne jemi pesimistë, por sepse Fjala e Perëndisë na ka paralajmëruar dhe sepse rrjedha e tashme e gjërave e bën të qartë. Shenjtorët mund të humbasim të gjitha po ato gjëra që humb dhe bota, por ka një ndryshim të madh: për botën kjo është të humbasësh gjithçka; për shenjtorët kjo është një çlirim nga gjithçka që na e largoi mendjen për t’u mbështetur plotësisht në vetë Zotin.

(Dick York, SFMI Azhurnime Lutje/Lajme, Shta.-Tet. 2008)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *