Dashuria e Kalvarit

«Nëse unë kënaqem kur e shëroj dobët një plagë, duke thënë “Paqe, paqe”, kur nuk ka paqe; nëse unë e harroj fjalën nxitëse: “Dashuria le të mos jetë me hipokrizi” dhe e topis tehun e së vërtetës, duke mos folur gjëra të drejta, por gjëra të këndshme, atëherë unë nuk di asgjë për dashurinë e Kalvarit».

  • Amy Carmichael, misionare në Indi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *