Dilni nga mesi i tyre

Charles Spurgeon

“Një sërë vëllezërish të mirë qëndrojnë në përbashkësi me ata që janë duke e minuar Ungjillin dhe ata flasin për sjelljen e tyre sikur të ishte një drejtim i përzemërt të cilën Zoti do ta miratojë në ditën e të shfaqurit të Tij. Ne nuk mund t’i kuptojmë ata. Detyra e një besimtari të vërtetë ndaj njerëzve që deklarojnë se janë të krishterë dhe, nga ana tjetër, mohojnë Fjalën e Zotit dhe refuzojnë elementet themelorë të Ungjillit është që të dalin nga mesi i tyre. Bashkëfajësia me gabimin do të heqë nga më e mira e njerëzve fuqinë për të hyrë në një protestë të suksesshme kundër tij [gabimit]”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *