Gëzohu që Krishti ka lindur

Gëzohu, që Perëndia i pavdekshëm ka lindur, që njeriu i vdekshëm të mund të jetojë përjetë.

–John Huss (predikues çek, filozof, reformator dhe drejtor në Universiteti Çarls në Pragë. Ai ishte përpara Luterit, Kalvinit dhe Zvinglit, në fakt ishte reformatori i parë dhe u dogj në turrën e druve për herezi kundër doktrinave të kishës katolike).

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *