Jo më të shqetësuar

Unë nuk jam më i shqetësuar për asgjë, ndërsa kuptoj që Zoti është i aftë të kryejë vullnetin e Tij dhe vullneti i Tij është i imi. Nuk ka rëndësi se në çfarë vendi më çon ose si. Kjo i takon më tepër Atij se mua për ta konsideruar; sepse në gjendjen më të lehtë Ai duhet të më japë hirin e Tij dhe në gjendjen më të vështirë, hiri i Tij më mjafton.

–Hudson Taylor, misionar dhe themelues i Misionit të Brendshme të Kinës [ China Inland Mission] (tani Overseas Missionary Fellowship).

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *