Jo një rezervuar, por një burim

Krishti nuk është një rezervuar, por një burim. Jeta e Tij është është e vazhdueshme, vepruese dhe gjithnjë e rrjedhshme me një derdhje të barabartë me marrjen e ujit. Nëse nuk marrin pa ndërprerje furnizimin e freskët nga Burimi i gjallë, ne ose do të bëhemi të amullt, ose do të boshatisemi. Prandaj nuk është më tepër një plotësi e vazhdueshme se një mbushje e vazhdueshme.

–A. B. Simpson

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *