Le t’i çojmë kërkesat që kemi te Krishti

R. A. Torrey

Ndonjëherë ne druajmë që t’i çojmë shqetësimet që kemi te Perëndia, sepse ato duhet t’i duken të vogla Atij që ulet mbi rruzullin e tokës. Por nëse ato janë aq të mëdha që të trazojnë dhe rrezikojnë mirëqenien tonë, ato janë mjaft të mëdha për të prekur zemrën e Tij të dashurisë. Sepse dashuria nuk matet me peshoren e një tregtari, as me matësin e topografit. Ajo ka një delikatesë […] të panjohur për çdo reagim të substancës materiale.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *