Ne jemi vazhdimisht në kovaçhanë…

“Ne jemi vazhdimisht në kovaçhanë ose në kudhër; përmes sprovave Perëndia është duke na formuar për gjëra më të larta”.

–Lyman Beecher (shërbyer presbiterian, bashkëthemelues i Shoqërisë Amerikane të Përmbajtjes dhe konsiderohet një drejtues i Rizgjimit të Dytë të Madh në Shtetet e Bashkuara).

Lini një koment