Nën urdhra të prera

Ju po e lini portin nën urdhra të prera dhe në një kohë të trazuar. Ju nuk mund ta dini se ku do të shkoni apo se çfarë do të bëni. Po përse nuk e merrni në anije Pilotin që e njeh natyrën e urdhrave të tua të prera që nga fillimi dhe që do t’i japë formë tërë udhëtimit tuaj sipas këtyre rrethanave? Ai i njeh cekëtinat dhe grumbujt e përmbytur të rërave, shkëmbinjtë dhe gumat. Ai do t’ju orientojë të sigurt në limanin qiellor ku spiranca juaj do të hidhet përjetësisht. Lërini duart e plotfuqishme dhe të përshkruara nga gozhdët ta mbajnë timonin dhe ju do të jeni i sigurt.

–Peter Marshall (1902 – 1949)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *