Përgjegjësia dhe bujaria biblike

Bujaria biblike mbart përgjegjësi morale duke kërkuar të restaurojë jetë të thyera dhe të pajtojë shpirtra të humbur, jo të krijojë vasalë të qeverisë. Oportunistët kanë kërkuar gjithnjë të ndihmojnë për varfrit për të pasuruar veten e tyre. Kjo veçori e tmerrshme i ngjan Judë Iskariotit (Gjoni 12:4-6), më tepër se Jezu Krishtit. Kjo gjendje e mirëqenies i jep Cezarit atë që është e Perëndisë dhe rezultatet dihet se janë të tmerrshme.

–Bill Flax (një ish marins, i martuar dhe ka tre fëmijë dhe një mësues i takimeve të fëmijëve në një kishë baptiste).

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *