Të njohësh më shumë nga Shkrimet

Unë e sfidoj [kundërshtoj hapur] papën dhe të gjitha ligjet e tij. Nëse Perëndia e kursen jetën para shumë viteve, unë do të bëj një fëmijë që drejton parmendën, të njohë më shumë nga Shkrimet se sa di ti”.

–Vërejtje nga William Tyndale siç është cituar në Veprat dhe Monumentet e këtyre Ditëve të Fundit dhe të Rrezikshme, që prekin Çështje të Kishës (Libri i Martirëve i Foksit) nga John Foxe

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *