Cila është rruga për në qiell?

Cila është rruga për në qiell? Ja përgjigjja: Jezusi është rruga e jetës së përjetshme me Perëndinë. Çdo njeri është një mëkatar. Ne bëjmë, themi dhe mendojmë gjëra të gabuara të cilat nuk i pëlqejnë Perëndisë dhe i thyejmë urdhërimet e Tij në Bibël. Për shkak të mëkatit tonë, ne meritojmë të vdesim dhe të shkojmë në ferr, larg Perëndisë, …