Trupa të ringjallur

[Në] Mijëvjeçar, truat tanë të ringjallur, të përlëvduar, sikurse trupi i Krishtit, nuk do të jenë më pjesë e universit fizik dhe kështu do të jenë të pandryshueshëm dhe të përjetshëm, në gjendje të shihen, më pas të zhduken dhe të kalojnë përmes dyerve të mbyllura dhe mureve. “Vetë Jezusi u shfaq në mes tyre […] Por ata, të trembur […] mendonin se po shihnin një frymë…. Më prekni dhe shikoni”, tha Krishti, “sepse një frymë nuk ka mish e eshtra, si po shihni se unë kam!” (Luka 24:36-43). Pali na informon: “Ka trup natyror, ka edhe trup frymëror” (1 Korintasve 15:44). Ne nuk e dimë se çfarë do të thotë kjo, veçse siç është demonstruar në ringjalljen e Krishtit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *