Çfarë është krishterimi i vërtetë

ÇFARË ËSHTË KRISHTERIMI I VËRTETË?

Jam i sigurt që ju, si i krishterë, keni dëgjuar nga komuniteti i skeptikëve se krishterimi është i tmerrshëm, sepse gjatë shekujve ai ka kryer krime të neveritshme si djegien e shtrigave, kryqëzatat, inkuizicionin e kështu me radhë. Kjo video i përgjigjet këtij problemi dhe jep një ide përse këto pikëpamje nuk pajtohen me njëra-tjetrën! Ndaheni me të afërmit dhe miqtë tuaj!