Kostoja e ungjillit

«Sikurse festat janë të shtrenjta dhe sigurohen duke u paguar nga mikpritësi, po kështu ajo që ka siguruar Perëndia në ungjillin për shpirtrat tanë është tej mase e shtrenjtë për Të. Ne e marrim atë falas. Ai nuk na kushton neve asgjë, por i kushtoi jashtëzakonisht shumë Perëndisë. Mund të bëhet festë për njerëzit e rënë në mëkat veçse me shpenzime shumë të mëdha. Ne jemi zhytur pafundësisht shumë poshtë nga mëkati, në thellësitë më të ulëta të mjerimit dhe nevojës dhe nuk mund të sigurohet për shpirtrat tanë të uritur, përveçse me shpenzime të pafundme.»

–Jonathan Eduards

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *