Krishterimi mund të jetë hobi juaj

«Nëse mënyra se si e jetoni jetën tuaj si i krishterë mund të shpjegohet sipas kushteve tuaja, çfarë keni për t’i ofruar burrit që jeton në derën ngjitur?

Mënyra se si e jeton ai jetën e tij mund të shpjegohet sipas kushteve të tij dhe, për aq sa i takon atij, ju rastisni të jeni “fetarë” – por ai nuk është! Krishterimi mund të jetë hobi juaj, por nuk është [hobi] i tij dhe nuk ka asgjë rreth mënyrës se si ju e praktikoni atë që ta godas atë si diçka e mrekullueshme. Nuk ka asgjë në ty që ta bëjë atë të vrasë mendjen dhe nuk ka asgjë të lavdërueshme për të cilën ai ta shohë veten jo të barabartë për ta arritur pa bezdisjen për t’u bërë i krishterë».

–Major Ian Thomas

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *