Problemi nuk është politik

…problemi nuk është politik, problemi nuk është sociologjik, problemi nuk është për mungesë të arsimit apo mungesë të dialogut. Problemi është i llojit frymëror. Problemi është se kemi një kundërshtim ndaj Perëndisë, ndaj Izraelit, ndaj të krishterëve.

Dr. Paul Wilkinson (Duke folur për teologjinë e zëvendësimit dhe palestinianizmin e krishterë)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *