Rënia e njeriut

Rënia e njeriut është shkruar me shkronja shumë të lexueshme për t’u mos u kuptuar. Ata që e mohojnë këtë, përmes mohimit të tyre, e vërtetojnë atë.

–George Whitefield (16 dhjetor, 1714 – 30 shtator, 1770), shërbyes protestant anglikan që u përdor nga Zoti në Rizgjimin e Madh në Britani dhe veçanërisht në kolonitë e Amerikës së Veriut).

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *