Thirrja e Bereasve

Thirrja e Bereasve


Shtatë vjet mbas publikimit të [librit] Joshja e krishterimit në 1985, autorët e tij, Dave Hunt dhe T. A. McMahon, i bashkuan forcat edhe në një front tjetër. Ata filluan një shërbesë me qëllim për të inkurajuar dallimin frymëror midis atyre që e konsideronin veten të krishterë biblik. Mjeti parësor për këtë përpjekje ishte përmes botimit të buletinit Thirrja e Bereasve. Në çdo artikull besimtarët nxiten për t’u kthyer te Fjala e Perëndisë në vend që të “transportohen nga çdo erë doktrineje”, dhe për t’i ndihmuar ata me materiale që do t’i ndihmojnë ata të ecin në të vërtetën.

Emri i shërbesës, Thirrja e Bereasve, është marrë nga Veprat 17:11 ku shkruesi i Veprave i lavdëroi ata në sinagogën e qytetit grek të Bereas për faktin që ata ishin më fisnikë se ata në Thesaloniki, sepse ndërkohë që e pranuan Fjalën me gatishmëri të madhe, ata edhe e krahasuan atë me mësimet e Palit për të parë nëse mësimet e tij ishin sipas Shkrimeve apo jo. – Lexo më shumë

Jezusi ashpërsohet...
Jezusi ashpërsohet... » Lexo këtu
THEB Shtator 2012 - Jezusi ashpersohet.pdf
Versioni: THEB Shtator 2012
326.6 KiB
989 shkarkime
Hollësi
Një brez në mëshirë të fatit - Pjesa 2
Një brez në mëshirë të fatit - Pjesa 2 » Lexo këtu
THEB Maj 2012 - Nje brez ne meshire te fatit - Pjesa 2.pdf
Versioni: THEB Maj 2012
237.2 KiB
952 shkarkime
Hollësi
Kush mund ta kuptojë Ungjillin?
Kush mund ta kuptojë Ungjillin? » Lexo këtu
THEB Prill 2012 - Kush mund ta kuptoje Ungjillin.pdf
Versioni: THEB Prill 2012
259.8 KiB
1150 shkarkime
Hollësi
Një brez në mëshirë të fatit
Një brez në mëshirë të fatit » Lexo këtu
THEB Mars 2012 - Nje brez ne meshire te fatit.pdf
Versioni: THEB Mars 2012
226.6 KiB
932 shkarkime
Hollësi
Të paralajmërojmë Dëshmitarët
Të paralajmërojmë Dëshmitarët » Lexo këtu
THEB Shkurt 2012 - Te paralajmerojme Deshmitaret.pdf
Versioni: THEB Shkurt 2012
260.7 KiB
1096 shkarkime
Hollësi
Mashtrimi: Një kapsollë për përndjekje?
Mashtrimi: Një kapsollë për përndjekje? » Lexo këtu
THEB Korrik 2011 - Mashtrimi-Nje kapsolle per perndjekje.pdf
Versioni: THEB Korrik 2011
300.8 KiB
905 shkarkime
Hollësi
Krishti dhe Krishtlindja
Krishti dhe Krishtlindja » Lexo këtu
THEB Dhjetor 2010 - Krishti dhe Krishtlindja.pdf
Versioni: THEB Dhjetor 1989 / 2010
290.8 KiB
801 shkarkime
Hollësi
Ungjilli i Avatarit
Ungjilli i Avatarit » Lexo këtu
THEB Mars 2010 - Ungjilli i Avatarit.pdf
Versioni: THEB Mars 2010
375.1 KiB
753 shkarkime
Hollësi
Kozmosi, Krijuesi dhe fati njerëzor, Pj. 2
Kozmosi, Krijuesi dhe fati njerëzor, Pj. 2 » Lexo këtu
THEB Shkurt 2010 - Kozmosi, Krijuesi dhe fati njerezor (Pjesa 2).pdf
Versioni: THEB Shkurt 2010
445.8 KiB
837 shkarkime
Hollësi
Kozmosi, Krijuesi dhe fati njerëzor, Pj. 1
Kozmosi, Krijuesi dhe fati njerëzor, Pj. 1 » Lexo këtu
THEB Janar 2010 - Kozmosi, Krijuesi dhe fati njerezor (Pjesa 1).pdf
Versioni: THEB Janar 2010
393.0 KiB
787 shkarkime
Hollësi
1 2