Njerëzit janë unikë

Njerëzit janë unikë dhe ne jemi të vetmet krijesa mbi tokë që festojmë festa, si Dita e Falënderimit. Dhe përderisa Bibla thotë që Perëndia na krijoi sipas shëmbëlltyrës së Tij, ne kemi shumë, shumë arsye për të qenë falënderues.

Lini një koment