Programi i Biblës falas për PC

[no_toc]Program i Biblës falas

[wpfilebase tag=file id=45 tpl=download-button /]

Program studimor i Biblës i fuqishëm, gjithëpërfshirës. Bibla në shqip dhe përkthime të tjera, komentari i plotë i Biblës në shqip dhe shumë më tepër për të të ndihmuar në studimin e Shkrimeve.

 • Gjeni çdo pjesë të shkrimit
  shpejt duke shkruar vargun dhe
  duke zgjedhur përkthimin që
  dëshironi.
 • 650.000 referime kryq që
  shfaqen automatikisht sipas
  vargut që studioni.
 • Gjeni shpejt një fjalë apo frazë
  në çdo material duke përdorur
  veglën e kërkimit.

Ky është versioni më i fundit, dhe është krejtësisht falas dhe plotësisht funksional – nuk do të skadojë. Sistemi i operimit i nevojshëm është Windows XP dhe më lart. Me këtë paketë ju keni Bibla Shqip, “Diodati i Ri”, Versioni i Mbretit Xhejms, Komentari i Biblës për Besimtarët (W. MacDonald), Fjalori Biblik Anglisht “Easton’s Dictionary”, Thesari i Njohurisë së Shkrimeve, Leksikët Greqisht dhe Hebraishte, Indeksi Tematik i OLB-së, Leximi Devocional i Mëngjesit dhe i Mbrëmjes (C. Spurgeon) si edhe disa libra/artikuj të plotë në gjuhën shqipe, përkatësisht:

 • Historia e Kainit dhe Abelit, Carl Knott
 • Çfarë dashurie është kjo, Dave Hunt
 • Dita e gjykimit, Dave Hunt
 • Të kërkosh dhe të gjesh Zotin, Dave Hunt
 • A duhet të shkojë një i krishterë ushtar, George Sturm
 • Liria, George Sturm
 • Mëkati i Bathshebës
 • Studimi mbi Ungjillin, O.J. Gibson
 • Një Perëndi, Një Mesazh, Paul Bramsen
 • Gruaja e çmuar në sytë e Perëndisë, Wanda Sanseri
 • Dishepullimi i vërtetë, William MacDonald
 • Ja Dallimi, William MacDonald
 • Krishti e deshi Kishën, William MacDonald
 • Le t’ju prezantoj me Biblën, William MacDonald
 • Manuali i Dishepullit, William MacDonald
 • Një herë në Krishtin, në Krishtin përgjithmonë, William MacDonald
 • Perëndia u përgjigjet pyetjeve të njeriut, William MacDonald
 • Psikologjimi i Kishës, William MacDonald