Rri ulur vetëm

Rri ulur vetëm, duke mos patur askënd me të cilën të flas. S’kam asnjë me të cilën të ndaj problemet e mia, asnjë që të interesohet për mua. Jam e humbur. Nuk e di se ku po shkoj. Kam marrë tatëpjetën, bota ime do të shembet së shpejti. Vetmia është miku im, miku im i vetëm. S’ka asnjë dritë në …

Cila është rruga për në qiell?

Cila është rruga për në qiell? Ja përgjigjja: Jezusi është rruga e jetës së përjetshme me Perëndinë. Çdo njeri është një mëkatar. Ne bëjmë, themi dhe mendojmë gjëra të gabuara të cilat nuk i pëlqejnë Perëndisë dhe i thyejmë urdhërimet e Tij në Bibël. Për shkak të mëkatit tonë, ne meritojmë të vdesim dhe të shkojmë në ferr, larg Perëndisë, …