Psalmi 131

BIBLA SHQIP—PËRKTHIMI DIODATI I RI I RISHIKUAR


Besim i plotë i Zotit

131:1 O Zot, zemra ime nuk është mendjemadhe dhe sytë e mi nuk janë krenarë, dhe unë nuk merrem me gjëra tepër të mëdha dhe tepër të larta për mua.

131:2 E kam qetësuar dhe e kam tulatur me të vërtetë shpirtin tim, si një fëmijë i zvjerdhur në gjirin e nënes së tij; shpirti im brenda meje është si një foshnje e zvjerdhur.

131:3 O Izrael, shpreso tek Zoti, tani dhe përjetë.